Thea van Kortenhof-Wijtman

Praktijk voor hypnotherapie, regressietherapie en EMDR in Nijmegen

"Praktijk Lemniscaat"

Van Overleven naar Leven

Zielsregressie

In een zielsregressie maak je, vanuit een diepe trance, verbinding met je zielsherinneringen en je zielservaringen uit het tussenbestaan, ofwel in het leven tussen de levens in. Je kunt vele antwoorden en een beter beeld krijgen van wie jij bent, wat jouw levensplan is, wat je talenten en mogelijkheden zijn en waar jij bent in jouw ontwikkeling. Je zult een diepe innerlijke verbondenheid gaan voelen met jouw eigen ziel en jouw plaats binnen het grote geheel. In de zielenwereld zijn geen egoïstische gedachten, geen overtuigingen en geen angsten.
Dit maakt dat ‘Regressies naar Zielsherinneringen’ bijzondere regressies zijn die een zeer positieve en krachtige, transformerende werking hebben.
In 2009 werd ik voor dit mooie werk opgeleid door Monique Houben. Op haar beurt werd zij opgeleid door de grondlegger, Michael Newton.
Kijk ook eens op www.zielsregressie.nl
Ik ben lid van Koepelorganisatie R.B.C.Z. (licentie nummer 403189R) en CPION geaccrediteerd waardoor de therapie door veel zorgverzekeraars vanuit aanvullend pakket (gedeeltelijk) vergoed wordt.

Neem contact op