Thea van Kortenhof-Wijtman

Praktijk voor hypnotherapie, regressietherapie en EMDR in Nijmegen

"Praktijk Lemniscaat"

Van Overleven naar Leven

Therapieën

Meer informatie over een bepaalde therapie? Klik op een van de onderstaande links.

Tarieven

Bekijk hier de tarieven.

Therapietraject

Je kunt bij mij terecht voor een heel therapeutisch traject. Samen verwerken we dan je trauma’s en je leert om vrijer en creatiever in het leven te staan.

Ook voor een enkele sessie ben je bij mij welkom.

Klacht- en tuchtrecht

Je hebt een klacht. Wat nu?

Ik doe er alles aan om je op een deskundige en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kun je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging: N.B.V.H. (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten).  Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.
Ik ben aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de complementaire en Alternatieve zorg).
klachtrecht beschreven in de Wkkgz is door de NBVH geregeld.
WEbsite tuchtrecht: www.tcz.nu